Inici

Models Marques S.L oferim els nostres serveis de construcció de models per fundició en Cad-Cam, motlles per matriceria, coquilles per gravetat i baixa pressió, prototips, útils de control, models per laminar en fibra de carboni, mecanitzacions de peces úniques o petites sèries en alumini i acer, etc.

La nostra experiència amb mes de 40 anys en el sector està avalada per empreses de la talla de INFUN S.A. Funderia Condals, Funosa, Esmar, Estampacions Sabadell, SEAT-SPORT, Cia. Roca Radiadores, Rucker Lypsa, Branson Ultrasonidos, Mecasonic, Ultrasonidos Tironi, Sonotric, Slingerland, Composites, etc.

Entre els nostres productes podem destacar tot tipus d´utillatges per les diferents línees de modelatge com DISAMATIC, KUNKEL WAGNER, BMD, HANSBERG, etc, així com disparadors de noios LORAMENDI, etc.

Per dissenyar els nostres treballs disposem de programes 3D de l´envergadura d´Unigraphics, Tebis, MasterCAM i Metrolog amb els seus respectius mòduls de mecanització incorporats.

Desitgem satisfer al màxim les demandes dels nostres clients, a mes de garantir productes molt competitius en relació qualitat/preu i velocitat de servei.

Per conèixer millor el nostre entorn de treball pot consultar la secció d´Empresa on es troba la informació més detallada de la nostra oficina i els productes que fabriquem.

També tenim un Catàleg amb tots els medis de producció dels que disposem amb fotos i característiques. A part del catàleg en la secció Galeria poden trobar més imatges dels nostres productes.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /homepages/2/d404640016/htdocs/modelsmarques/cat/includes/right_cat.php:23 Stack trace: #0 /homepages/2/d404640016/htdocs/modelsmarques/cat/inicio_cat.php(31): include() #1 {main} thrown in /homepages/2/d404640016/htdocs/modelsmarques/cat/includes/right_cat.php on line 23